Sinterklaas intocht 2021 Nunspeet

Foto: NUDK

Vrijdagavond 19 november is het dan zover. Sinterklaas komt weer naar ons land, maar hoe arriveert hij hier in Nunspeet?

De intocht ziet er als volgt uit: Sinterklaas rijdt rond 18:00 uur met zijn trouwe ros en vrolijke pieten door de grote straten van Nunspeet. De pieten delen pepernoten uit en maken er een leuk feest van met veel muziek. De kinderen kunnen samen met papa en mama, opa, oma en/of verzorger zwaaien naar Sinterklaas wanneer hij langs rijdt.

Rond 20:00 uur rijdt Sinterklaas weer naar zijn slaapplek, zodat hij fris en fruitig is als hij later op de avond de daken weer op gaat.

De kinderen kunnen vanaf dinsdag 9 november samen met de ouders/verzorgers hun tekeningen voor in de slaapkamer van Sinterklaas inleveren bij De Roskam, waar een mooie rode Sinterklaasbrievenbus staat. Hier is een prijsvraag aan verbonden, dus zorg ook dat er een naam, mailadres en/of telefoonnummer op de kleurplaat staat. De winnaars krijgen een speciale verrassing!

Wil je op de hoogte blijven over de route van Sinterklaas op vrijdag 19 november of heb je meer informatie nodig kijk dan op https://www.sinterklaasnunspeet.nl/

Sinterklaas kijkt er al naar uit om alle lieve kinderen weer te zien, jij ook?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen