“Afscheid nemen is samen zorgen voor een liefdevolle herinnering”

Foto: Pixabay

Via Humana Uitvaartzorg heeft 2 “vestigingen”. Voor Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en Hulshorst is Dirk Timmer het aanspreekpunt. Voor Harderwijk Nandy Boeve. In Nunspeet is er al eens een pop-up afscheidshuis geweest. Dit werd door velen als een fijne aanvulling gezien. Daarom is het afscheidshuis de komende 3 maanden ook in Harderwijk te vinden. Voor inwoners uit Nunspeet, Harderwijk en de gemeenten eromheen.

Pop-up store

Zaterdag 6 mei is de opening voor genodigden. Vanaf dinsdag 9 mei kan iedereen in de gemeente Harderwijk, maar ook van daar buiten, terecht in de Smeepoortstraat 36 voor informatie over afscheid nemen. Nandy Boeve opent daar een pop-up afscheidshuis. Vanaf 6 mei tot en met 29 juli is de store geopend. Op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00- 18:00 uur en op vrijdag zelfs tot 20:00 uur. In het voormalige pand van Olympia UItzendbureau komt nu tijdelijk Via Humana Uitvaartzorg. Samen met de nabestaanden wil zij op persoonlijke wijze invulling geven aan de uitvaart en alle facetten daar om heen. Dankzij de juiste toon en sfeer kan het afscheid nemen van een geliefde zo aanleiding vormen tot een kostbare en warme en liefdevolle herinnering.

Samen afscheid nemen

In de winkel is van alles te zien. Alle benodigde onderdelen die komen kijken bij een uitvaart. Neem de keuze van een kist, lijkwade, rouwkaarten, bloemen en urn of steen. Nandy: “Bovendien hoop ik met het pop-up afscheidshuis het taboe rond de dood en uitvaart minder groot te maken. Afscheid nemen is samen zorgen voor een liefdevolle herinnering.” Met Via Humana biedt Nandy Boeve mensen de gelegenheid tot een kosteloos voorgesprek. “Als je eigen dood, de dood van een familielid, of dierbare vriend nadert en je voelt de behoefte aarzel dan niet. Zo’n gesprek kan rust geven.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen