Weer minder coronapatiënten in de ziekenhuizen

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is het afgelopen etmaal weer gedaald. Er liggen nu 2354 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis. Dat zijn er ongeveer 100 minder dan vrijdag. Dat staat in de cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiëntenspreiding (LCPS).

Weer minder coronapatiënten in de ziekenhuizen

Het aantal patiënten met corona in de ziekenhuizen daalt al enkele dagen achter elkaar. Woensdag was sprake van een flinke daling, met 122. In de afgelopen zeven dagen hebben de ziekenhuizen gemiddeld 245 nieuwe patiënten opgenomen, het laagste niveau sinds 15 november. Het gemiddelde daalt voor de zevende dag op rij.

Verpleegafdelingen behandelen nu 1736 mensen met corona. Dat zijn er 98 minder vergeleken met vrijdag. Er werden 204 nieuwe patiënten opgenomen. Op de intensive cares liggen 618 coronapatiënten, 4 minder dan vrijdag. Op de ic’s zijn 29 nieuwe patiënten opgenomen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen