Gastvrouw of gastheer gezocht bij de Bibliotheek in Elspeet

Foto: ©Bieb Elspeet

Bibliotheek Noordwest Veluwe, locatie Elspeet, is op zoek naar een enthousiaste gastvrouw/gastheer, die op woensdagmiddag van 14.00 – 16.45 uur het team wil komen versterken.

Werkzaamheden en info

De werkzaamheden bestaan uit o.a. uit het sorteren van boeken, kastcontrole en het terugzetten van boeken in de kasten. Tevens ondersteun je bezoekers bij het innemen en uitlenen van media. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, je kunt precies werken en je hebt iets met boeken. Daarnaast heb je een pro- actieve werkhouding: signaleren wanneer iemand ergens hulp bij nodig heeft. Je ziet waar het werk ligt. Werken in de Bibliotheek betekent dat je werkt in een inspirerende, informatieve omgeving waar ontwikkeling, ontplooiing en plezier centraal staan.

Meer info

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Sandra Boot. Zij is bereikbaar op: 06-27188156 of [email protected] .

Ander vrijwilligerswerk?

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Ga naar de website van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet en neem een kijkje in de vacaturebank.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen