Bezoekerscentrum Nunspeet zoekt vrijwillige baliemedewerkers

Foto: NNN

Bezoekerscentrum Nunspeet zoekt, naast hulp bij het onderhouden van het terrein, ook nog vrijwilligers voor andere taken. Dit geldt onder andere voor baliewerkzaamheden. Vooral nu de drukte van het hoogseizoen er weer aan komt, kan het Bezoekerscentrum extra hulp goed gebruiken.

Baliemedewerker

Baliemedewerker zijn is een afwisselende functie waarbij het voornamelijk draait om gastgerichtheid. Het is een functie waarbij de medewerkers van veel markten thuis zijn. Zij helpen wandelaars op weg, beantwoorden vragen van bezoekers en rekenen de artikelen uit de winkel met hen af. Voor dit laatste is het daarom belangrijk dat de vrijwilligers met het kassasysteem leren omgaan. Om alle vaardigheden onder de knie te krijgen en te houden , is het noodzakelijk dat vrijwilligers bereid zijn om meerdere dagdelen per week aan de slag te gaan.

Wat moet je doen?

Ben jij sociaal vaardig, flexibel, een liefhebber van de natuur en vooral de Veluwe? En heb je daarnaast affiniteit met winkelwerkzaamheden? Neem dan voor meer informatie eens vrijblijvend contact op met Michele Schuurkamp van Bezoekerscentum Nunspeet (0341-217011 of e-mail [email protected]).

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen