Kunstenaar Leen Bosman overhandigt schilderij aan nieuw college van burgemeester en wethouders

Foto:

Het kunstwerk, dat op campagnetoer is geweest met de ChristenUnie Nunspeet, is door Leen Bosman overhandigd aan het nieuwe college. Het college werd vertegenwoordigd door wethouder Elskamp. Vanuit de fractie van de ChristenUnie was fractievoorzitter Gerben Pluim aanwezig bij de overhandiging.

Gebruikt voor campagnevoeren

In de campagnetijd konden inwoners het schilderij nog kleurrijker maken en daarnaast in een boekje aangeven wat er verbeterd kan worden in Nunspeet. Deze informatie is door de fractie van de ChristenUnie verzameld en zal in de komende jaren gebruikt worden om ideeën op te doen en waar mogelijk uit te voeren. De fractie van de ChristenUnie hecht grote waarde aan participatie van inwoners. Raadslid Arie Harteveld: ‘In de meest recente burgerpeiling komt de relatie inwoner – gemeente verreweg als belangrijkste aandachtspunt naar voren. Dat bleek ook uit een door ons gehouden enquête. Daar gaan we de komende tijd dus werk van maken’.

Symboliseert verbondenheid

Naast het ophalen van ideeën van inwoners voor een kleurrijker Nunspeet symboliseert het kunstwerk voor de fractie van de ChristenUnie ook de verbondenheid met onze unieke omgeving en geeft het uitdrukking aan de waarde die we hechten aan een levendige kunst- en cultuursector in de gemeente Nunspeet. De fractie waardeert het bijzondere gebaar van Leen Bosman om het kunstwerk te overhandigen aan het nieuwe college en hoopt dat veel van de ideeën van onze inwoners in de komende jaren uitgevoerd kunnen worden. Met dit kleurrijke schilderij geven we het college de uitdaging mee om de komende vier jaar heel goed te luisteren naar onze inwoners.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen