OntMoet Mama in Bibliotheek Nunspeet

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Op donderdag 8 september trappen we het nieuwe seizoen weer af voor OntMoet Mama. Kom jij samen met je baby of kleuter naar deze inloopochtend? In september gaan we actief van start met een bootcamp voor ouder en kind.

OntMoet Mama

Bibliotheek Noordwest Veluwe organiseert samen met MIM elke maand van 9.45 tot 11.15 uur onder de naam OntMoet Mama een inloopochtend in de Bibliotheek, steeds op de tweede donderdag van de maand. Tijdens deze ochtenden kunnen (groot)ouders vragen stellen over BoekStart, (voor)lezen met heel jonge kinderen en kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor baby’s of peuters.

Gezellig kletsen

De Bibliotheek is dan ook de plek waar moeders elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere moeders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. Dit keer gaan we actief aan de slag met een bootcamp voor ouder en kind onder begeleiding van een personal trainer. De toegang is gratis.

Agenda

De data voor de volgende edities van OntMoet Mama zijn 13 oktober, thema Gi-ga-groen Kinderboekenweek, 10 november thema gezond eten en gezonde tussendoortjes voor je kind  en 8 december in kerstsfeer.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen