True Colors organiseert maandelijks LHBTQA+-café

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Iedereen moet kunnen zijn wie hij, zij of die is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Alleen kan dat soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het LHBTQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 6 september van 20.30 tot 22.30 uur.

Durf jij jezelf te zijn in Nunspeet?

Val ik op mannen of vrouwen? Of misschien wel allebei? Voel ik mij thuis in mijn eigen lichaam? Het is soms fijn om vragen te kunnen stellen, zonder dat er direct geoordeeld wordt. Het LHBTQA+café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig. Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True Colors opnemen via onze website www.truecolorsnunspeet.nl. We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.

True Colors organiseert maandelijks LHBTQA+-café

Voor nu zien we je graag 6 september in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden en je ouders. Noteer vooral ook alvast 11 oktober in je agenda: de landelijke Coming Out Day. Die gaan we in Nunspeet dit jaar namelijk op een bijzondere manier vieren! Houd onze website en lokale media in de gaten voor meer informatie.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen