112

Prima jaarwisseling met beduidend minder schade dan voorgaande jaren

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Afgelopen jaarwisseling verliep in onze gemeente opnieuw zonder grote incidenten. De aangerichte schade aan de openbare ruimte is beduidend lager dan voorgaande jaren.

Prima jaarwisseling

Waar afgelopen jaar nog voor ca. 45.000 euro aan schade werd gemeld, is deze jaarwisseling voor 5.000,- aan schade geconstateerd. Burgemeester Blom: “Ik was op voorhand wel bezorgd met het oog op de schades van voorgaande jaren. Elke schade is natuurlijk onnodig en te veel, ook 5.000 euro. Tijdens een ronde door onze dorpen op oudejaarsmiddag proefde ik een goede sfeer en was het – mede door het weer – vrij rustig. Ik ben blij dat we kunnen terugkijken op een prima jaarwisseling mede dankzij onze inwoners, de organisaties die diverse activiteiten voor jong en oud organiseerden en onze hulpverleners.”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen