Fusion Plaza verdwijnt uit Hulshorst en verschijnt in Nunspeet

Foto:

Voorlopig kun je nog steeds wokken aan de Oudeweg in Hulshorst. In het laatste kwartaal van 2023 hoopt de eigenaar de verbouwing klaar te hebben en dan over te gaan naar de locatie aan de rand van Nunspeet. Wat er met de huidige locatie gaat gebeuren is nog niet bekend.

Populair

Het wokrestaurant Fusion Plaza is zo’n bekende plek voor wokkers dat het er vooral in de weekends erg druk is. De parkeerplaats staat vaak vol, net als de Oudeweg zelf. Met de verhuizing naar het Van Liendenhuis aan de Elspeterweg 40 in Nunspeet lost de eigenaar dat probleem op. Er mogen 250 parkeerplekken op het terrein worden gerealiseerd en de horeca-oppervlakte wordt een stuk groter. Dit betekent meer mogelijkheden op het gebied van gerechten en meer ruimte om lekker te kunnen eten.

Verhuizing

De eerste stappen zijn gezet. De komende tijd wordt gebruikt om de plannen te ontwikkelen, tekeningen te maken en te starten met de verbouwing. Eind 2023 hopen de eigenaren de verhuizing van het wokrestaurant te kunnen afronden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen