Gezond Tussend’ooren is de campagne van JOGG Noord Veluwe en Nunspeet Beweegt!

Foto: ©Nunspeet Beweegt!

Vanaf maandag 30 januari start de campagne Gezond Tussend´ooren. De campagne wil (jonge) ouders van 2 tot 4-jarigen helpen om bewust en actief te kiezen voor gezonde tussendoortjes.

Gezonde tussendoortjes zijn erg belangrijk voor kinderen

Het kiezen van een gezond tussendoortje is soms lastig, we kennen het allemaal. Overal om ons heen zijn veel ongezonde verleidingen. Om de gezonde keuze voor tussendoortjes voor kinderen te stimuleren kom je van 30 januari tot 24 februari overal waar ouders van 2 tot 4-jarigen komen de campagne ‘Gezond Tussend’ooren’ tegen. Om zo ’tussen de oren’ te krijgen dat een tussendoortje supergoed is voor de groei van je kleintje, mits het niet te vaak of te veel wordt gegeven en wel als gezond hapje.

Gezond Tussend’ooren van start

Tijdens de campagne organiseren we verschillende activiteiten. Zo vindt er op woensdagochtend 1 februari een Leesfeest plaats bij de Bibliotheek Noordwest Veluwe in Nunspeet en in Elspeet. Gedurende dit leesfeest krijgen de kinderen en hun (groot)ouders de mogelijkheid om een gezond tussendoortje te maken. Ook zijn er andere leuke activiteiten te doen en wordt er voorgelezen. Een feestje voor iedereen!

(Geef je nog snel op via: https://bibliotheeknoordwestveluwe.op-shop.nl/…/01-02-2023)

Op woensdagmiddag 22 februari organiseren we in samenwerking met Albert Heijn Nunspeet een traktatiemiddag. Tijdens de traktatiemiddag kan je je eigen (gezonde) traktatie knutselen. Neem dus ook je vrienden mee naar deze middag!

Gedurende de campagne vindt er ook een kleurplatenwedstrijd plaats bij Albert Heijn Nunspeet en bij PLUS van Elswijk. Haal dus snel je kleurplaat op en maak kans op lekkere prijzen!

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen