Foodtrucks zorgen voor uitbreiding bij Delicio Catering

Foto: ©Delicio Catering

Delicio Catering uit Nunspeet is als catering bedrijf sinds 1997 aanwezig bij de hoogtepunten in het zakelijk en privé leven. En de dienstverlening is nu uitgebreid met foodtrucks.

Uitbreiding bij Delicio Catering

Het team van ondernemer Michiel Waterman speelt altijd in op trends in eten, drinken en gastvrijheid. Foodtrucks zijn de laatste jaren echt een trend waarmee elk feest een extra dimensie krijgt.

Foodtrucks als aanvulling diensten

Foodtrucks zijn een trend, maar Michiel Waterman zegt ook: ‘Een foodtruck is een hele leuke verpakking die meteen sfeer brengt. Maar we mogen nooit de inhoud vergeten. Oftwel, geweldig eten, warme gastvrijheid en niet te vergeten een hoog niveau van voedselveiligheid’. Met deze bouwstenen voor succes verzorgt Delicio met haar twee foodtruck diverse thema’s. Onder andere Italiaans (pizza, pasta, antipasti), Oosters (wok, sushi, rijsttafel), Amerikaans (Tex Mex, Hamburgers, Hotdogs) en diverse dranken thema’s. Zoals een espresso bar, smoothie bar of wijn/champagne bar. Voor meer info: www.delicio.nl/foodtruck

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen