Veluwse Fietsdag op dinsdag 1 augustus

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Kom gezellig fietsen door de mooiste dorpen op de Noord-Veluwe! Verken deze dinsdag één van de mooiste fietsgebieden van het land; start in Nunspeet, Elspeet, Elburg, Ermelo of Putten voor een prachtige route met leuke extra’s onderweg.

Speciale routes op Veluwse Fietsdag

Speciaal voor deze dag zijn er prachtige routes uitgestippeld waarbij je onderweg leuke kortingen, bijzondere afstapplekjes en de mooiste gebieden tegenkomt. De routes in Nunspeet staan dit jaar in het teken van de prachtige heidegebieden die je in de gemeente Nunspeet kunt vinden. Na afloop wacht je een leuke beloning; deze is af te halen bij de VVV. De Veluwse Fietsdag vindt al jaren plaats op de eerste dinsdag in augustus.

Activiteiten langs de routes

Bij de deelnemende VVV-vestigingen is voor € 3,95 een route verkrijgbaar. Daarbij is het mogelijk deel te nemen aan speciale activiteiten die ondernemers langs de route organiseren. Bij de start ontvang je wat lekkers of een goodie-bag en een kortingsbonnenboekje.

Veluwse Fietsdag

Doe gezellig mee aan de ‘Veluwse Fietsdag’ en maak er wellicht een fietsvakantie van door ergens een leuke overnachtingsplek te boeken. Zo profiteer je optimaal van de leuke fietsmogelijkheden tijdens deze week! Zoals ieder jaar is voor de Veluwse Fietsdagen een nieuwe route uitgezet. De lengte van de fietsroutes ligt tussen de 30 en 60 kilometer. Starten is mogelijk vanaf 09.00 uur.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen