Boekjes & Babbels voor peuters en kleuters

Foto: ©Bibliotheek

Op woensdag 6 september organiseren we een Boekjes en Babbels ochtend in Bibliotheek Nunspeet en op woensdag 20 september in Bibliotheek Elspeet.

Weer in dagelijkse routine

De zomervakantie is weer voorbij, tijd om nieuwe dingen te leren. We gaan bewegend leren, samen ontdekken we alle nieuwe vormen, cijfers, letters en kleuren in de bibliotheek. We lezen voor uit verschillende boekjes en gaan fijn bewegen op muziek. Neem vooral je biebpas mee om een boek voor jezelf en je kleintje na het voorlezen mee te nemen.

Maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje

Boekjes en Babbels wordt maandelijks georganiseerd. In Bibliotheek Nunspeet op elke tweede woensdag en in Bibliotheek Elspeet elke derde woensdag van de maand. Altijd van 9.45 tot 10.45 uur. Elke maand wordt er een ander thema besproken met een bijpassende activiteit.

Bijkletsen en luisteren

De Bibliotheek is dan dé plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Een plek om op adem te komen of verhalen te delen; een plek om te luisteren en advies te geven of te krijgen. Kortom herkenning en erkenning, door, voor en met andere (groot)ouders. Dit alles onder het genot van een kopje koffie en thee. De toegang is gratis. Kom jij ook met je kleuter, peuter of baby naar Boekjes en Babbels?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen