Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet heeft in 2023 meer Nunspeetse projecten gesteund

Foto: ©Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet

Opnieuw is het bestuur van het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet bijeen geweest om nieuwe subsidieaanvragen te beoordelen. Dat gebeurde op 2 november.

Voor 2023 en 2024

Deels waren dat nog aanvragen voor dit jaar, maar ook voor het nieuwe jaar 2024. Niet alle aanvragen werden gehonoreerd, maar de projecten, die wel financiële steun van het fonds mochten ontvangen waren:

  • Nunspeets Kleinkoor, bijdrage uitvoering 4 mei 2024 in de Dorpskerk van Nunspeet na de Dodenherdenking
  • Noord-Veluws Museum, bijdragen voor twee tentoonstellingen, die van Dinah Kohnstamm in de Fré Drostzaal en van Martin Monnickendam in 2023-2024
  • Stichting Stroopwafelconcerten; bijdrage voor concerten in de vijf Nunspeetse zorgcentra in 2024

Er kunnen voor 4 december a.s. nog nieuwe aanvragen worden ingediend voor de eerste helft 2024 via de website van het fonds: www.vandenbroeklohmanfonds.nl Daar kan het aanvraagformulier worden gedownload.

Stijging

Ook is nog vermeldenswaard dat het aantal subsidieaanvragen bij het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet van 25 aanvragen in 2022 is gestegen naar 46 in 2023. Hiervan werden 40 aanvragen gehonoreerd! Het Van den Broek Lohman Fonds Nunspeet heeft als doel financiële steun te verlenen aan culturele, sportieve en sociaal-maatschappelijk activiteiten voor of van inwoners van de gemeente Nunspeet (Nunspeet, Elspeet, Hulshorst en Vierhouten). Activiteiten van of voor jongeren worden door het fonds extra gestimuleerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen