Pittige wedstrijd voor Nunspeet op bezoek bij WVF

Foto: ©Dall-e/MAximaal Sales

Nunspeet leed een teleurstellende nederlaag tegen WVF in een kritieke wedstrijd afgelopen zaterdag.  

Pittige wedstrijd 

Ondanks de twee eerdere overwinningen die de ploeg op het pad naar de top 3 van de sterke tweede klasse H hadden gezet. De wedstrijd vond plaats onder zware weersomstandigheden in Westenholte, waar WVF in de laatste momenten van de wedstrijd een penalty scoorde, wat resulteerde in een 2-1 overwinning. 

Gelijkmaker 

Adi Draganovic maakte zijn basisdebuut na herstel van een blessure, maar ondanks zijn inspanningen en die van de uitblinkende keeper Jardi Niebeek, kon Nunspeet de voorsprong niet vasthouden. WVF’s Ramon Beens wist met een ongelukkige kopbal uit een corner te scoren, en ondanks meerdere kansen voor Nunspeet, bleef de score gelijk tot de rust. 

Gelijk op  

De tweede helft toonde een gelijkwaardig spelbeeld, met Nunspeet’s keeper die een aantal cruciale reddingen verrichtte. Nunspeet’s doorzettingsvermogen werd beloond met een penalty, die Marnix Tissingh verzilverde, maar het geluk was van korte duur. Nunspeet werd teruggeworpen door een rode kaart voor Fabian Zoet en een controversiële penalty toegekend aan WVF in de blessuretijd, wat de eindstand op 2-1 zette. Nunspeet keerde uiteindelijk zonder punten terug naar huis. 

Bekijk hier de samenvatting 

https://youtu.be/NhVr8ozqMzI 

Meer nieuws  

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen