Vriendenconcert 2024 op 9 februari in Noord-Veluws Museum

Foto: ©Canva/MAximaal Sales

Op vrijdag 9 februari 2024 presenteert de Stichting Vrienden van het Noord-Veluws Museum het Vriendenconcert 2024. In de winter zijn er van die dagen, dat je je afvraagt of het wel licht zal worden. Omdat het dan ook bijna Valentijnsdag is, vindt de Stichting dat een dubbele reden om een extraatje uit te delen.

Strijktrio Sciolto

In de museumzaal treedt tussen de werken van Martin Monnickendam het Strijktrio Sciolto op. De drie spelers hebben een sterke band met de Noord-Veluwe. Door de eeuwen heen hebben veel componisten voor deze bezetting geschreven. Het strijktrio Sciolto bestaat uit Thirza van Driel (viool), Bas Egberts (altviool) en Esther de Boer (cello). Ze spelen naast het trio in diverse Nederlandse beroepsorkesten en zijn allen ook actief als docent op de Noord-Veluwe.

Meer info

Inloop met koffie en wat lekkers vanaf 19:30; het concert (zonder pauze) begint om 20:00 uur.
Na afloop is er een nazit met een drankje en hapje. Op het programma staan werken van: Johann Sebastian Bach, Richard Strauss, Fritz Kreisler, Ernö Dohnányi en Emiel Stöpler. Entree inclusief consumpties: € 15,00; voor Vrienden van het museum: € 10,00. Reserveren kan via [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen