Vacature van de week – Week 5 – Molen de Duif

Foto: ©Canva/MAximaal Sales

Bij molen De Duif is men op zoek naar mensen die het vak van molenaar willen gaan leren.

Molenaar worden

Om dit onder de knie te krijgen, moet een tweejarige opleiding worden gevolgd. De praktijklessen worden gevolgd op de molen onder begeleiding van een molenaar. De theorieavonden vinden plaats in Zwolle. In de periode voor de start van de opleiding in het voorjaar, kijken aspirant-molenaars geregeld mee bij het reilen en zeilen van de molen.

Je gaat deel uitmaken van een gemotiveerd ploegje molenaars. Daarvoor volg je bij verschillende soorten molens bij leermeesters de cursus die uit praktijkuren en theorie bestaat.

De opleiding wordt betaald door de Stichting Vrienden van Molen De Duif.

Contactpersoon:

Rens van de Weerd

06-23963382

Of bel 0341-254145 en vraag naar Rens van de Weerd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen