Faillissement formule Dierspecialist heeft geen gevolgen voor Dierspecialist Berben

Foto: ©FB Berben Nunspeet

Enkele weken geleden is de franchiseorganisatie achter de formule Dierspecialist failliet verklaard. Dit behelst echter alleen de formule, de franchisegever.

Faillissement niet voor winkel

De aangesloten winkels zijn allen zelfstandig ondernemer en draaien gewoon door. Dierspecialist BERBEN is al meer dan 45 jaar een zelfstandige onderneming en wordt dan ook op geen enkele wijze belast met het faillissement van deze formule. Dat betekent dat dit ook geen gevolgen heeft voor hun klanten. Ook niet voor de voorraad van de producten. Ook de andere vormen van service en diensten die men van hun dierenwinkel in Nunspeet gewend is.

Meer info

Berben hoopt u met dit bericht voldoende te hebben ingelicht en onduidelijkheid te hebben weggnomen. Mochten er vragen zijn? Neem gerust contact op met de winkel. Voor degenen die het bericht wellicht gemist hebben, u kunt doorklikken naar de website van RTL Nieuws: https://www.rtlnieuws.nl/economie/bedrijven/artikel/5434570/franchiseketen-dierspecialist-failliet-doorstart-onderzocht

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen