Oma Jet & tante Mina koken voor senioren

Foto: ©Insta Jet en Mina

Culinair ondernemer Michiel Waterman heeft goede smaak met de paplepel ingegoten gekregen. Van moeder op zoon maar zeker ook van zijn Oma Jet & Tante Mina.

Traditie

En die traditie met klassieke recepten van weleer wordt voortgezet met de verse maaltijden van Oma Jet & Tante Mina. Koken zoals vroeger: zonder pakjes en zakjes, het seizoen volgen, veel smaak en vooral rustig de tijd nemen. De maaltijden worden in Nunspeet klaar gemaakt op kleinschalige wijze. Dus geen fabrieksvoeding, maar echte koks die echt eten maken. Michiel maakt de recepten, chefkok Erwin en zijn team maken daar heerlijke gerechten van. En deze gerechten worden aan huis geleverd bij met name senioren. Maar ook drukke gezinnen en twee verdieners maken graag gebruik van deze gezonde en voordelige maaltijden.

Aandacht voor elkaar

En er is nog wat extra’s. Michiel Waterman: “bij ons thuis werd altijd aandacht gegeven aan goed eten. Niet altijd luxe, maar ook van eenvoudige ingrediënten werd iets lekkers gemaakt. En wat goed eten ook doet, het brengt mensen samen”. Dit laatste is ook waar het team van Oma Jet & Tante Mina veel oog voor heeft. Aandacht voor elkaar. De maaltijden worden niet alleen mooi op tijd thuis gebracht. Maar er is ook tijd voor een praatje, een beetje belangstelling of als het nodig is een oogje in het zeil. Zowel aan de deur als via de telefoon of e-mail gaat het team qua persoonlijk contact altijd een stapje verder. Uit ervaring is gebleken dat eenzaamheid voor veel senioren al snel om de hoek komt kijken. Door de werkwijze van Michiel en zijn team wordt een steentje bijgedragen om dat tegen te gaan. Maar, zoals Michiel zegt: “het begint wel bij een goede en smakelijke maaltijd. Vlees uit de regio, verse groenten, een goede aardappel, lekker jus. En uiteraard ook populaire buitenlandse maaltijden, voor de variatie”.

Proefpakket bestellen?

Om kennis te maken met de maaltijden van Oma & Tante is er een voordelig geprijsd proefpakket beschikbaar dat via de website www.jetenmina.nl of via de telefoon 0341-217176 kan worden besteld voor Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Elburg.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen