Molendag op de molen in Hulshorst

Foto: ©Molen de Maagd

11 mei is het zover: Nationale Molendag. Molens in heel Nederland openen hun deuren voor bezoekers, enthousiastelingen en collega-molenaars.

Molendag

De wieken draaien, bij genoeg wind wordt er graan gemalen en de molenaars geven rondleidingen. Molendag is het ultieme moment om de wereld achter de draaiende wieken en molenstenen te ontdekken. Ook korenmolen De Maagd in Hulshorst is 11 mei geopend, van 9:00 tot 15:00. Net als altijd is er een breed assortiment meel- en bakproducten in het winkeltje. Daarnaast kunnen bezoekers de molen van binnen bekijken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen