Boekjes en Babbels in Bibliotheek Elspeet

Foto: ©Bibliotheek

Woensdag 15 mei is er weer een Boekjes en Babbels in Bibliotheek Elspeet! Boekjes en Babbels viert de lente tijdens het buitenfeest. Wat is er nou leuker dan samen met je (klein)kind naar buiten te gaan op een mooie zonnige dag?

Buiten spelen

Mei is de maand van het buitenfeest festijn. Tijdens Boekjes en Babbels gaan we stoepkrijten, hinkelen en nog veel meer andere leuke activiteiten voor buiten doen. We gaan voorlezen over alles wat met buitenspelen te maken heeft. Kom samen met je kind lekker luisteren naar verhalen, zingen en spelen!

Voorlees-speel-muziek-uurtje

Boekjes en Babbels is een maandelijks voorlees-speel-muziek-uurtje voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen van 0 tot 4 jaar. Daarnaast kun je onder het genot van een kop koffie ervaringen uitwisselen met andere (groot)ouders en advies vragen. De Bibliotheek is dan ook de plek waar ouders en verzorgers elkaar ontmoeten om even bij te kletsen. Boekjes en Babbels is altijd van 09.45 tot 10.45 uur. De toegang is gratis en je hoeft geen plekje te reserveren.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen