WensAmbulance Gelderland viert 10-jarig jubileum met bijzondere Open Dag

Foto: ©wensambulance

Stichting WensAmbulance Gelderland heeft wat te vieren, want deze mooie stichting bestaat tien jaar. Daarom is er op zaterdag 8 juni een open dag, waar iedereen welkom is.

Wensambulance Gelderland bestaat 10 jaar

Op deze dag is er van alles te beleven en te zien, en voor kinderen vinden er allerlei leuke activiteiten plaats. Een wensambulance en een feestje, gaat dat samen? “Jazeker”, stelt Miranda van der Weijden, bestuurslid van WensAmbulance Gelderland. “We zijn er trots op dat we tien jaar bestaan en al zo’n 1200 wensritten mochten uitvoeren. Daar mogen we samen met onze vrijwilligers en alle andere belangstellenden best even bij stilstaan.”

Activiteiten

Op zaterdag 8 juni, van 10.00 tot 16.00, zal het in de Moerasstraat in Elburg gezellig druk worden. Verschillende hulpdiensten zoals bijvoorbeeld de brandweer, de ambulancedienst, de politie en de reddingsbrigade zullen hun voertuigen laten zien en informatie geven.
Voor de kinderen is er een speurtocht en een kleurwedstrijd. Ook kunnen zij lekker knutselen aan de knutseltafel of zich laten schminken.

Deuren open

Uiteraard kunt u op de Open Dag een kijkje te nemen achter de schermen van WensAmbulance Gelderland, voorheen in de regio bekend als Veluwse Wens Ambulance. Miranda van der Weijden: “We laten niet alleen onze ambulances zien, maar ook onze (strand)brancards en andere materialen. Overal staan vrijwilligers bij om uitleg te geven. Ons promotieteam verstrekt graag informatie over onze werkzaamheden. En niet onbelangrijk, uiteraard zijn er ook mogelijkheden om een hapje of drankje te kopen. Iedereen is van harte welkom op deze dag. We zien u heel graag langskomen!”

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen