Vacature van de week – Week 21 – Project Steungezinnen

Foto: ©Welzijn Nunspeet

Ieder gezin heeft wel eens tijden waarin het niet allemaal op rolletjes loopt. Als de emmer dreigt over te lopen en het lukt niet meer om voldoende tijd en aandacht aan de kinderen of jezelf te besteden, dan kan je wel wat hulp gebruiken. Maar wat als je geen netwerk hebt om op terug te vallen of als je netwerk ook overbelast is? Dan kan een zogenaamd ‘steungezin’ uitkomst bieden.

Steungezinnen gezocht!

Steunouders zijn mensen die hun huis en hart openstellen voor een kind. Ze bieden op vrijwillige basis praktische steun door een kind een dagdeel een gastvrij thuis te bieden. Hiermee krijgen de ouders van het kind een steuntje de rug en ruimte om op adem te komen en even op te laden. Steunouders geven op deze manier ondersteuning aan ouders en plezier aan het kind. Stimenz en SWN gaan starten met het project Steungezinnen. Hiervoor zijn we op zoek naar inwoners (ouders, paren, alleenstaanden) uit de gemeente Nunspeet die, naast een groot hart, tijd en ruimte hebben om langere tijd iets voor een gezin te willen betekenen.

Hoe helpen?

Heb jij interesse om een gezin te ondersteunen? Neem dan contact op met Ellen Treurniet (SWN) [email protected] of app 06-57129393 of Ellannie van Hell-Neutel (Stimenz) via [email protected] of app 06-82095468

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen