Terugroepactie Vivera Bio Gerookte Tofu

Foto: ©Productwaarschuwing

Fabrikant Vivera roept een batch Bio Gerookte Tofu terug. In de batch kunnen stukjes metaal in de verpakking zitten.

Terugroepactie

De terugroepactie betreft de Vivera Bio Gerookte Tofu in verpakking 200 gram met THT-datum 8-8-2024. Deze verpakkingen zijn verkocht bij supermarktketen Dirk. Tijdens onderhoudswerkzaamheden zijn er metaaldeeltjes in het productieproces achtergebleven. De metaaldeeltjes zitten in de zoutoplossing die aan het product is toegevoegd, en niet in de tofu zelf.

En nu?

Heeft u dit product gekocht bij Dirk, controleer dan de houdbaarheidsdatum. Als dat 8-8-2024 is, gebruik dit product dan uit voorzorg niet. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Vivera via [email protected] om het aankoopbedrag terug te krijgen. Als u meer wilt weten over deze terugroepactie dan adviseren wij u om een e-mail te sturen naar bovengenoemd e-mailadres. Bron: Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, Vivera, 12 juni 2024.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected]. Je kunt ook de redactie bereiken via deze mail of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen