Nuborgh College weer fris van start vorige week

Foto: Nuborgh College Veluvine

De eerste week zit er op bij het Nuborgh College Veluvine. De klassen 2, 3 en 4 begonnen dinsdags met de lessen. Ook waren er 132 nieuwe leerlingen. De brugklassers hadden een introductieweek op de agenda.

Kennismaken

De week stond in het teken van kennismaken met elkaar en met de school. De eerste dagen zijn vaak spannend. Een nieuwe school, nieuwe mensen ontmoeten, een heel andere dagindeling van je schooltijd dan op de basisschool. De jaaropening in de Rabozaal van Veluvine werd gegeven door directeur Harry Noppers. Hij wenste de leerlingen het beste voor het nieuwe jaar en vroeg om eens na te denken over liefde, geduld en zachtmoedigheid.

Wat is het Nuborgh?

Ook was de eerste week ingericht om te wennen aan het nieuwe schoolleven. Om de school te leren kennen. En vooral om elkaar te leren kennen. Zo was er een pannenkoeken maaltijd, werd er gesport, vanwege het mooie weer een waterpretfestijn en was er bamboestieken. Hierbij moesten de groepen met bamboestokken en elastieken het dak van de gymzaal bereiken. Wat de meeste overigens lukte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen