Details voor herinrichting de Brink Elspeet

Foto: Gemeente Nunspeet

In Elspeet willen ondernemers en bewoners in gesprek met de gemeente over herinrichting van de Brink. De waterpomp komt op een onlogische plek en er komen weinig parkeerplaatsen dichtbij de detailhandel.

Waterpomp

De plek voor plaatsing van de dorpspomp is wat onhandig gekozen. Pal voor het erf van een winkel. Hierdoor kunnen leveranciers niet meer pal voor de winkel laden en lossen.

Parkeren

Het parkeren op de Brink wordt ook gewijzigd in de plannen. De nieuwe locaties zouden te ver van de Brink zijn en de plekken op de Brink worden er te weinig. Het moet mogelijk zijn om even snel een boodschap te doen of even het postkantoor te bezoeken. Op de Brink bevindt zich detailhandel voor alle Elspeters. De herinrichting van de Brink mag deze functie niet beschadigen.

Gesprek voor details

Gemeentebelang stelt B&W de vraag om met ondernemers en bewoners van de Brink in gesprek te gaan. In dit gesprek kunnen dan de laatste details besproken worden. Zodat de gemeenten, bewoners en ondernemers tevreden uit kunnen kijken naar de werkzaamheden.

Lees ook

Herinrichtingsplan voor de Brink in Elspeet gereed

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen