CDA Nunspeet legt basis voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018

Foto: Pixabay

Op vernieuwende wijze maakt het CDA een aantrekkelijk, gedragen en herkenbaar verkiezingsprogramma. Daarbij is een ruim netwerk betrokken van leden, niet-leden en externe deskundigen die betrokken zijn bij de Nunspeetse samenleving.

Meer dan CDA Nunspeet

In een ruime kring spraken ze op 20 september in Veluvine over het programma voor de partij: Wat moet er wel in staan en wat niet? Na een welkom door de afdelingsvoorzitter Bert de Jong nam fractievoorzitter Koos Meijer de veertig aanwezigen mee in deze netwerk-aanpak, die de naam CDA100 meekreeg.

Tafelgesprekken

Aan zes afzonderlijke tafelgesprekken discussieerde men over de respectievelijke thema’s: waarden en traditie, sterke samenleving, familie en gezin, zorg voor elkaar, eerlijke economie, de gemeente en duurzaamheid. Wat moet er over deze thema’s in elk geval in het programma staan.

Presentaties

Vervolgens presenteerden en deelden de tafelgroepen hun voorstellen die het verkiezingsprogramma 2018-2022 kunnen gaan versterken. Dat alles leverde een mooi resultaat op, waardoor de partij met meer vertrouwen verder kan werken aan zijn verkiezingsprogramma. Hierin zal de oogst van CDA100 zeker herkenbaar zijn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen