21-jarige Elspeter krijgt alle hulp werkgever

Foto: ©Ramon Vasconcellos

De 21-jarige vrachtwagenchauffeur uit Elspeet die bij het ongeval op de Flevoweg in Elburg betrokken was, wordt door politie en werkgever gezien als slachtoffer.

Ongeval

Donderdagmiddag botste een personenauto met een vrachtwagen van een verhuisbedrijf. De inzittenden uit de auto, een man van 71 en vrouw van 69 uit Amstelveen, zijn bij het ongeluk om het leven gekomen. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Onderzoek politie

Het onderzoek van de politie moet uitwijzen hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren. De eerste berichten gingen over een frontale botsing. Volgens ooggetuigen stopte de auto op de Flevoweg en reed deze daarna achteruit. Dit gebeurde op zo’n korte afstand van de vrachtwagen dat van op tijd stoppen of uitwijken geen sprake meer kon zijn.

21-jarige chauffeur

De vrachtwagenchauffeur werd na het ongeluk door de politie voor verhoor meegenomen naar het bureau. Dit is een standaardprocedure bij een ongeval met dodelijke afloop. De 21-jarige jongeman werkt al ruim 5 jaar, waarvan de laatste 2 jaar als chauffeur, bij zijn werkgever.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen