‘De verborgen Schat’ in wijkontmoetingscentrum Nunspeet

Foto: Google Street View

De opening van het wijkontmoetingscentrum in Nunspeet komt steeds dichterbij, reden voor diverse instanties om initiatieven te ontplooien. Op woensdagmiddag 8 november organiseert een werkgroep van de Gereformeerde Gemeente in Nunspeet er kinderbijbelclub ‘De verborgen schat’.

Voor en door burgers

Het WOC, dat vanaf 24 oktober toegankelijk is tijdens de open week, is een initiatief van gemeente Nunspeet, Zorggroep Noordwest-Veluwe, OMNIA-Wonen, Stichting Het Venster en Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet. Het WOC wil een centrum zijn vóór en dóór burgers. Ouderen en jongeren kunnen er samen dingen doen, een kopje koffie drinken, een praatje maken of informatie halen.

Tweewekelijkse kinderbijbelclub

Een werkgroep van de Gereformeerde Gemeente Nunspeet start vanaf 8 november met een kinderbijbelclub met de naam: ‘De verborgen Schat’. De kinderbijbelclub vindt om de twee weken op woensdagmiddag plaats van 14.30 tot 16.00 uur. De kinderen luisteren eerst naar een mooi verhaal, waarna ze samen zingen en wat knutselen. Uiteraard is er voor alle kinderen wat lekkers!

Agenda informatie

De Kinderbijbelclub ‘De verborgen Schat’ is bedoeld voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Deelname is gratis. Kom je ook? De locatie van het WOC is op het Winkelplein ‘De Binnenhof’, rechts naast de ingang van supermarkt ‘Plus’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen