Businessclub NV laat alles samenkomen in jaarafsluiting

EINDHOVEN, PSV - Vitesse, voetbal Eredivisie, seizoen 2014-2015, 31-08-2014, Philips Stadion, Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV.
EINDHOVEN, PSV - Vitesse, voetbal Eredivisie, seizoen 2014-2015, 31-08-2014, Philips Stadion, Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV.
Foto: Businessclub NV

Na een maand vol bijzonderheden voor de Business Club N.V. staat er woensdag 22 november wederom een bijzonder evenement op het programma. We kijken tijdens deze avond naar de kenmerken van de regio en hoe ondernemers hier succesvol zijn en nog succesvoller kunnen zijn.

Beste van alles

In het Business Event zal de club het beste van haar activiteiten samen brengen. Met Toon Gerbrands als hoofdspreker en verschillende deelsessies waar ondernemers uit kunnen kiezen is er boeiend, leerzaam en gevarieerd programma. In de Rabobank Noord Veluwe is een partner gevonden waar ‘Het succes van de regio – deel 2’ mee mogelijk wordt gemaakt. ’Deel 2 slaat op het feit dat we eind 2016 de eerste bijeenkomst over ‘Het succes van de regio’ hebben georganiseerd. We kijken tijdens deze avond naar wat de regio Noord Veluwe zo succesvol maakt,” geeft bestuurslid Patrick Visch aan.

Presentatie voor Business Club

PSV directeur en autoriteit in het voetbal Toon Gerbrands komt spreken. Zijn boek ‘Mijn Stijl’ is één van de best gelezen managementboeken in Nederland. Naast zijn presentatie zal hij ook een deelsessie verzorgen waarbij hij zal ingaan op vragen van de aanwezige ondernemers. De avond wordt georganiseerd in het Nuborgh College Oostenlicht te Elburg. Als gastspreker hebben we Toon Gerbrands bereid gevonden om te spreken over het thema ‘De maakbaarheid van succes’. Toon Gerbrands (1957) is algemeen directeur van PSV en heeft zijn sporen verdient in de sportwereld. Tijdens deze avond zal hij speken over hoe het succes van een organisatie te creëren is. In zijn managementboek ‘Mijn Stijl’ schrijft hij aan de hand van 14 uitgangspunten en aan de hand van praktische voorbeelden hoe hij een organisatie optimaal laat renderen. Na de bijdrage van Toon Gerbrand zijn er deelsessies te volgen. U kunt zich vooraf inschrijven voor de sessie welke uw voorkeur heeft.

Deelsessies

Visch: “Naast de hoofdspreker hebben we een beursvloer en diverse deelsessies die de gasten kunnen volgen. Het Oostenlicht is een perfecte locatie voor zo’n vol programma.” Ook zal er een beursvloer zijn waar u uw mede-ondernemers kunt spreken. Zo’n 15 bedrijven nemen deel aan deze beursvloer. Tijdens de beursvloer kunt u ook gebruik maken van het diner-buffet.

  1. Deelsessie 1: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor MKB’ers – Door Geert Jan Prins van Will2Sustain
  2. Deelsessie 2: Onderhandelen doe je zo – door Jack Esselink en Gijsbert van de Weg (Business Club Academy)
  3. Deelsessie 3:Op zoek naar crowdfunding of alternatieve financiering? Dit moet u weten. – Rabobank i.s.m. Collin Crowd
  4. Deelsessie 4: LEGO® SERIOUS PLAY® sessie What The Duck! – Door Johan Koning van Speelcreatie
  5. Deelsessie 5: Effectief leiderschap – Door Marco Overdijk van Stoeten en Partners
  6. Deelsessie 6: Q&A met Toon Gerbrands

Aanvang en locatie:

18.00-19.00 uur   Opening beursvloer inclusief walking diner.
19.00-19.30 uur   Aftrap ‘De maakbaarheid van succes’ met Toon Gerbrands
19.30-19.45 uur   Overgang naar deelsessie
19.45-20.45 uur   Deelsessies
20.45-21.30 uur   Centrale afronding en netwerkborrel. Aansluitend op de deelsessie is er voldoende ruimte om elkaar weer te ontmoeten op of rond de beursvloer.

Agenda informatie 

Voor de gasten op dit evenement staat een warm buffet klaar bij aankomst. “Vanwege het volle programma starten we vroeg, maar we moeten ook denken aan de inwendige mens.” Ondernemers zijn op 22 november vanaf 18.00 uur welkom aan de Kruidenlaan 1 in Elburg. Om 19.00 uur start het programma. Ondernemers die het evenement willen bijwonen of meer willen weten over de Business Club N.V. kunnen contact opnemen via [email protected] of Patrick Visch op telefoonnummer 06-1244 8821.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen