Stella Fietsen mag uitbreiden van de gemeente Nunspeet

Foto: Pixabay

Stella Fietsen mag onder bepaalde voorwaarden extra grond kopen naast de bestaande bedrijfskavel. Nunspeet wil dat de beoogde uitstraling van het bedrijventerrein niet veranderd.

Stella Fietsen wil logistiek groter

Het stuk grond dat het bedrijf wil aankopen, moet over een lengte van zo’n 34 meter grenzend aan de openbare weg komen te leggen. Er moet een laadperron voor vrachtwagens en voor kleinere busjes worden gerealiseerd. De gemeente wil het stuk grond graag verkopen aan het bedrijf.

Onder bepaalde voorwaarden

De uitstraling, verkeersveiligheid en het gewenste ruimtelijke karakter van het bedrijventerrein aan de Oosteinderweg zijn door het gemeentebestuur bij de ontwikkeling van het terrein in het projectbesluit vastgelegd. Hier staat in dat iedere bedrijfskavel één of meer duidelijke inritten moet hebben. Omdat Stella Fietsen een duidelijk logistiek doel voor ogen heeft, komt het college van burgemeester en wethouders met een oplossing voor beide partijen. De voorwaarde die de gemeente stelt is dat er 2 extra brede inritten van 12 meter per stuk worden aangelegd.

Reacties

article
5670
Stella Fietsen wil laadperron
Stella Fietsen mag onder bepaalde voorwaarden extra grond kopen naast de bestaande bedrijfskavel. Nunspeet wil
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/5670/stella-fietsen-uitbreiden/
2017-12-16T07:32:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2017/12/18072208/warehouse-2696005.jpg
Bedrijven, Gemeente, Nieuws