Openingsactie bij Voet bij Stuk: Een jaar lang gratis naar de pedicure

Foto: Voet Bij Stuk

Op zaterdag 24 februari opent pedicurepraktijk Voet bij stuk haar deuren. Om 13.00 uur wordt het spreekwoordelijke lintje doorgeknipt, in plaats van de nagels. De opening van Voet bij stuk gaat gepaard met de verloting van een jaar lang gratis pedicurebehandelingen. De koffie staat klaar van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Voet bij stuk

Pedicurepraktijk Voet bij stuk is gevestigd in de Zorg- & Comfortwinkel en wordt gerund door Kirsten van Hattem. Met het starten van deze praktijk voor voetverzorging heeft zij letterlijk voet bij stuk gehouden. Ruim 10 jaar was het haar wens om als pedicure te starten. Na heel veel jaren in een kantoorbaan heeft zij vorig jaar de opleiding succesvol afgerond en op het moment van de opening is zij ook opgeleid als medisch pedicure.

Verschillende soorten pedicure

Een gespecialiseerd en medisch pedicure kan door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen bij risicopatiënten (diabetes en/of reuma) tot een minimum beperken. De kosten van een behandeling kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door de zorgverzekeraar. De medisch pedicure vormt de schakel tussen andere disciplines in de ketenzorg zoals de huisarts, podotherapeut en praktijkondersteuner.

Winnaar openingsactie

De winnaar van ‘1 jaar lang GRATIS naar de pedicure’ wordt op 24 februari bekend gemaakt. Meedingen naar deze prijs kan op de Facebookpagina van Voet bij stuk. Meer informatie over de praktijk: http://www.voetbijstuk.nl De geheel verbouwde praktijk én zorgwinkel bezichtigen kan tijdens de gezamenlijke opening op 24 februari tussen 13 en 16 uur aan de Hullerweg 105.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen