Toeristisch InformatiePunt Vierhouten geopend

Foto: Still FB VVV Nunspeet

Dick Hemmen, directeur van Nunspeet Uit De Kunst, heeft afgelopen zaterdag het nieuwste TIP in de gemeente Nunspeet geopend. Het Toeristisch Informatie Punt zorgt voor het goed uitdragen van het gastheerschap. Iets dat Nunspeet Uit De Kunst graag uitdraagt.

Toeristisch InformatiePunt

Villa Vierhouten is de locatie waar het TIP is gevestigd. Een mooie en zichtbare plek in Vierhouten. Tegelijk maakt de komst van het TIP ook duidelijk dat de 4 kernen belangrijk zijn voor het gastheerschap van de gemeente Nunspeet. Ilse Pluim is de manager en zij runt vanuit het pand ook een dagbesteding voor mensen met een handicap. Er is ook een winkel in het pand gevestigd. Het TIP is even weggeweest, mar de vestiging van het nieuwste TIP is onderdeel van de weg die Nunspeet Uit De Kunst is ingeslagen. De volgende locatie voor een TIP is mogelijk in Hulshorst.

Dagbesteding

Ilse Pluim is de manager van het TIP. De rode draad in haar CV is de zorg. Vanuit die achtergrond besloot ze om ondernemer te worden. Door opleiding en werkervaring op allerlei vlakken in de zorg, kwam ze tot een dagbesteding voor mensen handicap. Er worden voornamelijk producten, kaarsen en zeep, gemaakt. Die worden verkocht in VVV-kantoren in de omgeving. In het TIP in Vierhouten zullen de cliƫnten Ilse meehelpen in de bedrijfsvoering. Klanten helpen, afrekenen en inpakken zijn taken die in de winkel plaatsvinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen