Lijststrekkersdebat in de Hoeve Nunspeet

Tijdens de campagnetijd voor de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de Bedrijvenkring Nunspeet het politiek debat. De lijsttrekkers zullen op 7 maart 2018 vanaf 20.00 uur hun eigen standpunten verdedigen.

Discussies en vragen

Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend. De Hoeve van Nunspeet is deze avond het decor van het lijsttrekkersdebat. Om 20.00 uur starten de debatrondes en discussies. Henk Junte (ABN), Koos Meijer (CDA), Ingrid Slaa (Christenunie), John Nijhuis-Pollack (De Partij), Martin Mol (Gemeentebelang), Andre Timmerman (PVDA-GroenLinks), Chris Stoffer (SGP) en Jeroen Snaterse (VVD) zijn de politici die de discussieronde voor de pauze zullen voeren. Er zullen diverse thema’s behandeld worden.

Lijsttrekkersdebat

Na de pauze is het tijd voor vragen vanuit de zaal. Na de publieksronde is het tijd voor een borrel met alle aanwezigen. Als u deze avond wil bijwonen, dan kunt u zich opgeven voor het lijsttrekkersdebat. Dit kan via de website, politieknunspeet.nl. Het is de 5e keer dat de BedrijvenKring Nunspeet (BKN) deze avond, Het Groot Politiek Debat, organiseert.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen