Stichting Kringloopcentrum de Cirkel schenkt 20.000 euro in 2018

In de statuten van de Kringloopcentrum de Cirkel aan de Nijverheidsweg 101b staat dat jaarlijks de nettowinst wordt verdeeld tussen een selectie van aanvragers van verenigingen of stichtingen.

Schenkingsbedrag

Het bestuur van de Kringloop heeft het bedrag van de schenking voor 2018 vastgesteld op €20.000,=. Hiervan is 80% bestemd binnen de gemeente Nunspeet en 20% buiten de gemeente Nunspeet, waarbij wel aangemerkt wordt, dat er een locatie binnen de gemeente Nunspeet moet zijn.

Eind mei

Uiterlijk op 31 mei 2018 moeten de aanvragen, om voor een tegemoetkoming in aanmerking te komen, bij de secretaris van de Kringloop binnen zijn. Een commissie buigt zich na de sluitingsdatum over de aanvragen. De schenkingsavond is gepland in het najaar, de exacte datum is nog niet vastgesteld. De verenigingen en stichtingen die een gift ontvangen, worden voor deze avond uitgenodigd.

Voorwaarden

De aanvraag wordt alleen in behandeling genomen als het gaat om een zelfstandige vereniging of stichting die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel, die met vrijwilligers werkt en een maatschappelijk, sociaal, cultureel of creatief doel heeft. Uitgesloten voor een aanvraag zijn: politieke instanties, een kerk en organisaties met een besloten karakter.

Meer info

Verdere informatie over de voorwaarden en de procedure is te vinden op website www.kringloop-nunspeet.nl, onder het kopje ‘schenkingen’     (http://www.kringloop-nunspeet.nl/schenkingen/)

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen