Zingen voor Malawi tijdens benefietconcert Dorpskerk Nunspeet

Foto:

Een prachtig bedrag bijeen brengen voor de zeer noodzakelijke renovatie van het ziekenhuis in Embangweni in Malawi. Dat is het doel van een benefietconcert dat op zaterdag 16 juni a.s. gegeven zal worden in de Nunspeetse Dorpskerk.

Initiatief

Initiatienemer voor dit concert is de familie Mauritz. Zijn gaan deze zomer als werkteam daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken voor de renovatie van het ziekenhuis. Sinds september 2017 is de familie al bezig om met verschillende acties een streefbedrag € 15.000,– bij elkaar te brengen. Aan het eind van het concert zal het totale bedrag bekend gemaakt worden.

Medewerking

Aan het benefietconcert zal medewerking worden verleend door het Christelijk Mannenkoor Salvatori uit Nunspeet, het Christelijk Gemengd Koor Viva Vox uit Elspeet, Johan Bredewout (piano), Lisanne Leeuwenkamp (soliste), Linde en Mathilde Molhoek (dwarsfluit), Henri Pruim (trompet) en Wob Meijering (orgel).

Collecte

Het concert begint om 19.30 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis, wel is er een collecte die geheel bestemd zal worden voor de renovatie van het ziekenhuis in Malawi.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen