Vloeibare ontstopper van de Albert Heijn sluit mogelijk niet goed af

Foto: Renkum Nieuws

Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de dop van de fles AH Vloeibare Ontstopper mogelijk niet goed sluit.

Bijtende vloeistof

Als gevolg hiervan kan vloeistof uit de fles komen. Ook is het mogelijk dat de kindveilige sluiting daardoor niet goed werkt. Er bestaat nu een risico om in contact te komen met de bijtende vloeistof. Als u de betreffende ontstopper op voorraad heeft, dan wordt u dringend aangeraden dit direct buiten bereik van kinderen op te slaan. U kunt het product terugbrengen naar de winkel, waar u het aankoopbedrag retour krijgt.

Eerst legen

De fles kan tijdens vervoer echter gaan lekken, en Albert Heijn adviseert dan ook om de fles eerst te legen in de afvoer (en de afvoer goed door te spoelen), of om de dop stevig aan te draaien. Mocht u in contact gekomen zijn met de vloeistof, spoel de huid dan goed en lees de veiligheidsinstructies op het etiket.

Meer info

Voor meer informatie over deze veiligheidswaarschuwing kunt u contact opnemen met de Albert Heijn Klantenservice via telefoonnummer 0800 – 03 05 (gratis).

Bron: Albert Heijn, 8 juni 2018

Het bericht Vloeibare ontstopper van de Albert Heijn sluit mogelijk niet goed af verscheen eerst op Apeldoorn.

article
9101
Vloeibare ontstopper terug
Supermarktketen Albert Heijn waarschuwt dat de dop van de fles AH Vloeibare Ontstopper mogelijk niet goed sluit. Bijtende vloeistof
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/9101/vloeibare-ontstopper-albert-heijn-sluit-mogelijk-goed-af/
2018-06-08T19:18:28+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2018/06/09125149/VLoeibare-Ontstopper-AH-Renkum-Nieuws.jpg
Nieuws