BNI De Wilde Baars viert 5-jarig bestaan met de leden

Foto: BNI Elburg

Afdeling Elburg van Business Network International (BNI) bestaat vijf jaar, alle reden voor een bescheiden feestje.

Drie dagen Barca

Voorzitter Robert Bruinenberg: “We zijn met een groot deel van onze dertig leden drie dagen naar Barcelona geweest om dit lustrum te vieren.” Maar het ‘vieren’ was niet het enige doel van de reis. “Normaal gesproken hebben onze leden vooral zakelijk contact met elkaar, het is mooi dat tijdens zo’n reis er ook ruimte komt voor persoonlijk contact, om elkaar daardoor beter te leren kennen. Vervolgens helpt dat weer bij het zaken doen.”

Wereldwijde organisatie

De BNI is een internationale netwerkorganisatie met afdelingen over de hele wereld. De leden van BNI De Wilde Baars komen wekelijks op woensdagochtend om 6:45 bij elkaar, waarna om 7.00 het ontbijtbuffet geopend wordt. Vervolgens kent elke bijeenkomst een strakke indeling, gericht op het geven en ontvangen van opdrachten of netwerkgesprekken met potentiële klanten. “Wekelijks kan ieder lid een zoekvraag stellen in de vorm van een persoon of bedrijf waarmee hij of zij graag in contact zou komen. Vervolgens is het aan de andere leden om daarop te reageren en het contact te leggen. Ieder lid heeft een netwerk van enkele honderden personen, terwijl alle leden bij elkaar een veel groter netwerk vormen. Ons netwerk proberen we voor elkaar open te stellen.”

Succesvol

Voor veel leden is de BNI een succes. “Het is best hard werken om er elke week op tijd te zijn en inbreng te hebben, maar er zijn meerdere leden die dit al sinds de oprichting doen. Met succes: er werd vorig jaar ruim 3,2 miljoen omzet gedaan via de BNI.” In Barcelona werden deze klinkende cijfers gevierd. “We hebben ons op culinair en cultureel vlak tegoed gedaan aan al het moois wat deze prachtige stad te bieden heeft. Laat het volgende jubileum maar komen!”BNI

 

 

Reacties

article
9105
BNI Elburg bestaat vijf jaar
Afdeling Elburg van Business Network International (BNI) bestaat vijf jaar, alle reden voor een bescheiden
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/9105/bni-wilde-baars-viert-5-jarig-bestaan-leden/
2018-06-09T09:23:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2018/06/09092048/BNI-2018.02.14-Groepsfoto-7625.jpg
Nieuws