Stichting Kindcentrum Nunspeet zoekt vrijwillige ondersteuning

Foto: Pixabay

Stichting Kindcentrum Nunspeet is een kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot ca. eind basisschool (13 jaar). SKN heeft vijf locaties in Nunspeet voor de buitenschoolse opvang en drie locaties voor kinderdagopvang.

Vrijwilligers

Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die het vaste team van pedagogisch medewerkers willen ondersteunen bij activiteiten tijdens de middagen én naar vrijwilligers die hen willen ondersteunen bij het vervoer van kinderen van school naar de buitenschoolse opvang.

Meer info functie

Van mensen die zich aanmelden wordt verwacht dat zij een klik hebben met kinderen in de leeftijd tussen 4 en 13 jaar en beschikken over goede sociale vaardigheden en een servicegerichte instelling. Bij voorkeur zijn zij woonachtig in de gemeente Nunspeet en flexibel inzetbaar. Wie nog geen VOG heeft, zal door de organisatie worden verzocht deze aan te vragen en aan hen te overleggen.

Meer info Stichting Kindcentrum Nunspeet

Sluit dit alles aan op wat jij leuk vindt? Stuur een mail naar [email protected] of neem telefonisch contact op met Jolanda Hupse (0341-250551).

Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet

Op zoek naar ander vrijwilligerswerk? Op de site van het Servicepunt Vrijwilligers Nunspeet www.vrijwilligerswerknunspeet.nl kun je een kijkje nemen in de vacaturebank. Langskomen kan ook. Het servicepunt is gevestigd in het gemeentehuis en op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend zijn er medewerksters aanwezig om je te woord te staan.

 

Reacties

article
9128
Stichting Kindcentrum Nunspeet zoekt vrijwilligers
Stichting Kindcentrum Nunspeet is een kinderopvangorganisatie voor kinderen van 0 tot ca. eind basisschool (13
https://nunspeet.nieuws.nl/nieuws/9128/stichting-kindcentrum-nunspeet-zoekt-vrijwillige-ondersteuning/
2018-06-10T13:07:41+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/245/2018/06/10130602/child-1864718.jpg
Nieuws