Voorbereidingen Oktoberfest in volle gang

11 aug 2017, 7:31 Nieuws
oktobefestlogo
Zaterdag 30 september 2017 is er op de Markt in Nunspeet voor de 2e keer een Oktoberfest. Bier, muziek en eten zijn de ingrediënten voor een gezellig feestje georganiseerd door Tafelronde 156 Nunspeet. De voorbereidingen zijn in volle gang en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een mooie bijdrage voor de goede doelen.

Voorbereidingen

De kaartverkoop gaat hard. Het evenement is bijna uitverkocht. Dus als je er bij wil zijn op het feest in de tent, koop dan nu je kaarten. Het feest wordt door lokale en landelijke ondernemers ondersteunt. Zij leveren op verschillende manieren een bijdrage. De complete opbrengst van deze avond wordt geschonken aan lokaal goed doel.

Agenda Oktoberfest

De feestdag start met een middagprogramma om 13.00 uur. Om 15.00 uur is er de Kidsdisco. Om 16.00 uur is Oktoberfest Middag afgelopen. Om 18.00 uur begint het avondprogramma waarvoor de kaartjes gekocht moeten worden. Uitgebreide informatie, kaartverkoop en het programma van de dag en avond zijn te vinden op: Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (18+) die willen meehelpen aan dit event op de avond zelf! Interesse? Neem dan contact met ons op via