Nieuw geval mogelijke kinderlokker Noord Veluwe

Foto: www.politie.nl

Vorige week werd duidelijk dat de politie Noord Veluwe een onderzoek is gestart naar mannen die kinderen aanspreken met wellicht seksueel getinte opmerkingen.

Burgernet-melding

Vrijdagmiddag is er in het noorden van onze regio (Epe, Vaassen, Emst) via Burgernet gevraagd uit te kijken naar een man in een lange, witte bus. De bus heeft dichte ramen. De man zelf heeft een hoedje op, halflang haar, een groene jas en een broek met gaten. Een jong meisje is vrijdag op straat aangesproken door een onbekende man met bovengenoemd signalement.

Vorige week onderzoek gestart

Vorige week kwamen er meldingen uit Epe en Oene over verdachte mannen die kinderen aanspraken met onduidelijke bedoelingen. De politie gaf aan dat melders vreesden dat hier sprake was van seksuele toespelingen. Dat is nog niet gebleken. Om het uit te sluiten heeft de politie een onderzoek ingesteld.

Samenhang onduidelijk

Of de twee zaken met elkaar te maken is niet duidelijk. Ook is het nog niet duidelijk of het gebied waar de meldingen zich uitbreidt. Mensen die verdachte situaties of personen zien die aan het signalement voldoen, kunnen met de politie contact opnemen. Via de website of bellen met 0900-8844. Bij spoed: 112

 

 

Reacties

Cookieinstellingen