Regionaal verkiezingsdebat woensdag in de Dialoog in Ermelo

Foto: Pixabay

Woensdag 22 februari is er in de Dialoog in Ermelo een regionaal Tweede Kamer Verkiezingsdebat.

Verkiezingsdebat Tweede Kamer

Op het Raadhuisplein zijn vanaf 19.00 uur de deuren geopend voor een debat tussen 7 politici.

  • Chris Stoffer uit Nunspeet is momenteel fractievoorzitter van de SGP in Nunspeet. 15 maart is hij de nummer 5 van de SGP.
  • Frank Futselaar, fractievoorzitter van de SP Zwolle zal ook aanwezig zijn. Hij staat op plek 11 van de SP-kieslijst voor 15 maart.
  • Ook Groen Links is vertegenwoordigd woensdagavond. Paul Vermast fractievoorzitter van Groen Links in Dronten staat op de Groen Linkse plek 38 aankomende Tweede Kamerverkiezingen.
  • Malik Amzani uit Dalfsen is VVD-er en in de Tweede Kamer woordvoerder arbeidsomstandighedenbeleid, inkomensbeleid, arbeidsmarktbeleid, beleid armoede/schulden en handhaving/fraudebeleid.
  • Mona Keijzer van de CDA woont in Edam en is woordvoerder langdurige zorg (AWBZ), Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), jeugdzorg, medische ethiek, emancipatie en asiel.
  • Van de PvdA schuift Arnhemmer John Kerstens aan. In zijn portefeuille in de Kamer zit onder andere: Aanpak topinkomens, AOW, Bijstand, Jeugdwerkloosheid, Pensioen en Wajong.
  • Carla Dik-Faber van CU komt uit Veenendaal en is in de Tweede Kamer verantwoordelijk voor: Landbouw, natuur, energie, milieu, cultuur en volksgezondheid. Ook is zij parlementariër voor de Christenunie in het Beneluxparlement

Regionaal tintje

Een avond met Kamerleden en lokale politici die een gooi gaan doen naar het pluche in Den Haag. De entree is vrij en als u op tijd komt, bent u verzekerd van een plek. Het zal ongetwijfeld een spannend debat worden. De nadruk ligt hoogstwaarschijnlijk op het lokale effect van de landelijke politiek.

Reacties

Cookieinstellingen