Vader van baby aangehouden en woning in Harderwijk in onderzoek

Foto: ©Maximaal Sales

Afgelopen woensdag is een baby met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. In de woning van een jong gezin aan de Meerkoetmeen in Harderwijk is zondagochtend een onderzoek gestart naar de mogelijke betrokkenheid van de vader bij het ontstaan van ernstig letsel bij de baby.

Vader baby aangehouden

De 7 maanden oude baby werd woensdag naar het ziekenhuis gebracht. De omstandigheden van het letsel was voor politie en OM reden om een strafrechtelijk onderzoek in te stellen. De vader is inmiddels aangehouden en in bewaring gesteld. In de straat staat een Plaats Delict-Unit van de politie en in de voortuin van de betreffende woning staat een tent van de Forensische Opsporing.

Geen mededelingen

De politie doet in het belang van het onderzoek geen mededelingen over de actie. vader vader

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u¬†Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Het bericht Vader van baby aangehouden en woning in onderzoek verscheen eerst op Harderwijk.

Cookieinstellingen