112-Verzamelbeurs op 4 september bij Bouw & Infrapark Harderwijk

Foto: ©112 beurs

Zaterdag 4 september vindt voor de 5e keer de grootse internationale 112-verzamelbeurs plaats.

112-Verzamelbeurs in Harderwijk

Na eerdere successen van voorgaande jaren is er besloten om opnieuw een editie te houden en dat in Harderwijk. Op deze dag krijgen bezoekers een kijkje in de keuken van de verschillende hulpverleningsdiensten door middel van verzamelitems van over de hele wereld. Op het Bouw & Infrapark waar het evenement plaats vindt zal opnieuw een internationale verzamelbeurs plaats vinden. Naast standhouders uit Nederland zullen er ook mensen uit België en Duitsland aanwezig zijn om hun waar te laten zien en/of aan te bieden. Verzamelaars kunnen informatie uitwisselen en bieden hun dubbele items aan, te denken aan bijvoorbeeld; helmen, emblemen, kleding maar ook modelauto’s.

Hulpverleningsvoertuigen

Dit jaar nemen ook weer een aantal hulpverleningsvoertuigen deel aan dit internationale evenement. Voertuigen komen vanuit alle windstreken naar Harderwijk. Ook zal er een speciaal voertuig komen, een ware replica van de Chief Boden van de brandweer serie Chicago Fire.

Bouw & Infrapark Harderwijk

De beurs zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 4 september van 10.00 uur tot en met 16.00 uur bij het Bouw & Infrapark Bedrijvencampus & Congrescentrum, Ceintuurbaan 2, in Harderwijk. In verband met de Covid-19 maatregelen is online aanmelden noodzakelijk, dit kan via de website www.112Beurs.nl

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Het bericht 112-Verzamelbeurs op 4 september bij Bouw & Infrapark Harderwijk verscheen eerst op Harderwijk.

Cookieinstellingen