Ambachten, selfies en muziek op 30e Boerenmarkt Hierden

Foto: ©TV Harderwijk

Aanstaande zaterdag 1 juli is het weer tijd voor de Boerenmarkt in buurdorp Hierden. In de omgeving van de Dorpskerk vinden allerlei activiteiten plaats. Oude (boeren)ambachten worden gecombineerd met hedendaagse zaken. Het is de 30e keer dat het georganiseerd wordt. In de regio wordt het ook gezien als de officieuze start van het braderie-/jaarmarktenseizoen.

Ambachten en selfies

Muziekvereniging K.N.A. zal de Boerenmarkt openen. Op een dag waar trekkers, dorsmachines en rietdekkers te zien zullen zijn. Zo kunnen er bijvoorbeeld selfies op de trekker gemaakt worden. In het begin van de middag geven de Tippezangers een optreden op het veld bij de Mheenhof.

Standwerkers en open dag

Dit jaar zullen er op de markt ook standwerkers aanwezig zijn. Tijdens een wedstrijd zullen zij proberen op de meest enthousiaste manier hun producten aan de man te brengen. Ook is er de Open Dag van de Dorpskerk met een optreden van het Christelijk Hierdens Mannenkoor. Onder leiding van Dick van Asselt brengen zij samen met het Elspeet’s Mannen Ensemble prachtige liederen ten gehoor.

Muziekfeest

De dag wordt op het horecaplein afgesloten met een muziekfeest dat van 17.00 uur tot 22.00 uur duurt. Optredens zijn hier van Jeffrey Tanis, Danny Nicolai, Bob van Veen en DJ Cor.

Promofilm TV Harderwijk

Reacties

Cookieinstellingen