Overall 2e, 2e in zondagwedstrijd en een gehackt Insta-account

Foto: Pixabay

Annemarie Worst had zaterdag niet de benen die nodig waren om als eerste te eindigen. Ook moest ze dan nog eens 3 plaatsen voor directe concurrente Sanne Cant eindigen.

Overall 2e in regelmatigheidscompetitie

De winnares van de Superprestige-wedstrijd afgelopen zaterdag was Denise Betsema. Sanne Cant eindigde als vierde en Europees kampioene Annemarie Worst eindigde als achtste. Hiermee was Cant wederom de beste in de veldrijcompetitie die uit meerdere wedstrijden in het seizoen bestaat. Tweede dit jaar is Annemarie Worst. Al in de openingsronde werd duidelijk dat Worst niet haar dag had.

Betere dag

Qua fietsen was de zondag in ieder geval een stuk fijner voor Annemarie Worst. Na de achtste plek zaterdag in Middelkerke, kon Worst zondag de tweede plek van het podium betreden. Als eerste eindigde, net als zaterdag, Denise Betsema.

Gehackt

Dit weekend meldde Worst ook dat haar Instagram-account gehackt is. Inmiddels is er wel weer een nieuw account (annemarieworstx). Dus de Nunspeetse online volgen via het sociale media fotoplatform blijft mogelijk.

https://www.facebook.com/AnnemarieWorst5/photos/a.1224456694308034/2043162385770790/?type=3&theater

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen