Oranjeloop Nunspeet voor 9e keer door centrum met 166 hardlopers

Donderdag 2 mei was de 9e Oranjeloop van Nunspeet. Het parkoers van 2,5, 5, en 10 kilometer ging dwars door het centrum van Nunspeet.

Oranjeloop 2019

166 hardlopers verschenen aan de start en een speciale vermelding voor Johan van Zanten. Hij liep in Nunspeet zijn 4000e hardloopwedstrijd. Spreker Jan de Bekker praatte de wedstrijd weer mooi aan elkaar.

Winnaars

Saskia Schutte won de 10 kilometer bij de dames in 39.38 en Aarnout Huijssoon bij de heren de 10 kilometer in 37.31. De 5 kilometer kreeg bij de heren als eerste Dirk van den Dool in 18.21 over de finish. Bij de dames was dit Kirsten Hartog. De 2,5 kilometer-wedstrijd eindigde met Lieke Kamping als eerste bij de dames. Haar tijd was 10.46. Bij de heren kwam Lars Taken in 11.27 over de finish.

Klik hier voor de Uitslagen Oranjeloop 2019

Sponsors en vrijwilligers

De Oranjeloop is weer georganiseerd dankzij de hulp van sponsors en vrijwilligers. Deze inzet toont weer aan hoe belangrijk mensen en ondernemers zijn bij de organisatie van zo’n evenement. Hoofdsponsor Intersport Meijers en andere sponsors: Maxipromo Sportswear, Chess ITC, Hamu Automaterialen, Van der Horst Aanhangwagens en Van der Meijden Fysiotherapie zorgden er voor dat de 9e Oranjeloop kon plaatsvinden.