Vier Nunspeetse voetballers mogen zich bewijzen bij de KNVB

Foto: Pixabay

VV Nunspeet is al enkele jaren bezig met het gerichter opleiden van de jeugdspelers. De vereniging plukt hier de vruchten van, maar ook de spelers zelf worden hier beter van.

Vijf in de zomer, vier in de winter

Aan het begin van het seizoen ontvingen 5 spelers een uitnodiging voor selectiewedstrijden en/of trainingen onder toezicht van de KNVB. In de winterstop zijn er 4 spelers uitgekozen die door de KNVB zijn uitgenodigd om selectiewedstrijden en/of trainingen bij de KNVB te mogen spelen. Aan het begin van het seizoen is Mark Koster uitgenodigd voor KNVB onder 13 en zijn Mathijn Spijkerboer, Bas Mensink, Rick Stokvis en Milan Pellegrom uitgenodigd voor KNVB onder 12. De 4 spelers van de winterstop zijn van JO11-1. Uitgenodigd voor de selectiewedstrijden/trainingen voor KNVB onder 11. Het gaat hierbij  Rens v/d Woude, Tariku Visser, Ronnie Huisman en Rick Plakke. Deze spelers laten op 3 woensdagmiddagen alles zien wat zij bij Nunspeet hebben geleerd.

Toeziend oog van de KNVB

Dit gebeurt allemaal onder leiding van KNVB trainers, waarbij er ook regelmatig een scout van een betaald voetbal organisatie staat te scouten. Deze middagen zijn misschien wel een ideale opstap naar het grote werk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen