Nunspeet wint inhaalwedstrijd voor de beker met 5-1

Foto: Pixabay

De inhaal bekerwedstrijd heeft Nunspeet met 5-1 gewonnen, op sportpark de Wiltsangh was Nunspeet te sterk voor de bezoekers uit Ede.

Nunspeet bekert niet verder

Na het gelijkspel tegen VSCO afgelopen zaterdag was Nunspeet al uitgeschakeld hierdoor was de wedstrijd om des keizersbaard. Nunspeet was op eigen veld heer en meester, dit resulteerde in drie doelpunten in de eerste helft, spits Emiel Goud zorgde met een loepzuivere hattrick voor de doelpunten. Kort voor rust deed FC de Jeugd was terug, 3-1. Na rust liep Nunspeet eenvoudig uit naar een 5-1 overwinning, doelpunten van Karim Mulder en Peter Huijgen zorgde voor de eindstrand.

Laatste serieuze ‘oefenpot’

Na een voorbereiding zonder overwinning restte de technische staf de lastige taak om hun team optimaal geprepareerd aan de competitiestart te krijgen. Met de winst van gisteravond staat de ploeg in ieder geval op ‘winning mode’. Aanstaande zaterdag begint Nunspeet met een uitwedstrijd tegen DOS ’37, in Vriezenveen wordt om 14.45 uur afgetrapt.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Nunspeet Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Apeldoorn Nieuws en Harderwijk Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de Facebook-pagina voor jouw gemeente van Nieuws.nl? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-36455297. Je kunt ook de redactie bereiken via mail en telefoon: [email protected] of bel naar 06-17732224.

Reacties